KOU

• Otomotiv Teknolojileri
  • Tasarım Konstrüksiyon
  • Mekanik ve Makine Elemanları

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Final Sınav Programı eklenmiştir.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Butunleme Sınav Programı eklenmiştir.

Bölümümüz Koordinatörlüğünde Seminer Verildi

Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nde bugün (16 Mart 2011), "Akaryakıtta BP Kalite Güvence Sistemi ve Günümüzdeki Otomotiv Teknolojileri" semineri verildi. BP Petrolleri A.Ş. Akaryakıt Kalite Destek Ekibi Makine Mühendisi Gürdal Ilgaz tarafından Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine verilen seminere Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çanakcı, Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat HOŞÖZ ve diğer öğretim üyeleri ve öğretim elemanları da katıldı.

sdsd

Öncelikle akaryakıtın rafineriden benzin istasyonuna olan serüveni, üstün teknoloji akaryakıt güvencesi, istasyon kontrol ve temizlik programı, akaryakıt kalite kontrol güvencesi ve full otomasyon güvencesi konularının ele alındığı seminerde, günümüz otomotiv teknolojileri hakkında da bilgilere yer verildi.

sdsd

Web Sorumlusu: Ertan ALPTEKİN